Bolgár fajta. Nemesítő: Prof.Dimitr Babrikov. Erős növekedésű. Szülők: nem ismertek. Érési idő: 110-120 nap (augusztus közepe). Fürt: 400-600 (1000-2000) g. kúpos, gyakran szárnyas, közepesen laza. Bogyó: 22,7 x 18,3 mm., 5-5,9 g. ovális, sárgászöld, húsos, lédús, harmonikus ízű. Bőre viaszos, vékony, de rugalmas. Cukor: 17 %, sav: 6 g./l. Magnélküli, mazsola készítésre alkalmas. Jól szállítható, piacos fajta. Betegség ellenállás: átlag felett. Fagy: --19 C°.
Forrás: https://translate.google.hu/translate?hl=en&sl=bg&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fbabrikov.net%2F
http://http://www.winorosl.pl/opisy-odmian-winorosli.html?id=351&view=odmiana&layout=default
http://http://vinforum.ru/index.php?topic=814.0
Foto: nem saját képek Termesztési tapasztalatok: nincs tapasztalat