JULIAN /Юлиан


Orosz fajta. Nemesítő: Kapeljusnij (Капелюшный В.У.)Szülők: Kesza -1(Talisman) x Rizomat. Érési idő: 95-105 nap. Fürt: 800-2000 gr. hengeres, laza. Bogyó: 40-42 x26-28 mm. 14-18 gr. rózsaszín, húsa kemény, ropogós, semleges ízű, bőre vékony, de erős. Jól szállítható. Bogyója nem reped, nem pereg, darazsak nem bántják. Betegség  ellenállás: átlag felett. (2,5-3 p.)Fagy: -24 C°.

Forrás:https://vinograd.info/sorta/stolovye/yulian.html

https://posadka.com.ua/vinograd_yulian.html?srsltid=AfmBOopiJYs6PAM4OsXrIIYMwLF_YJn7BK1TdQ73KDzeBJODnIxQFHqW

Megjegyzés: a fajta nem azonos a Julia fajtával

Foto: nem saját kép                                 Termesztési tapasztalatok: tesztelés alatt

JULIAN (2)

Foto: nem saját kép

Foto: nem saját kép

Julian

 

Foto: saját kép:

julian

 

Video: Kulicz László hozzájárulásával

Video: Kulicz László hozzájárulásával