Japán fajta. Szülők: Pizzutello Bianco x Manikür finger. Érési idő: 120-130 nap(aug. második fele). Fürt: 500- 1000 g. kúpos vagy hengeres, közepesen laza. Bogyó: banán formájú, hosszú, hengeres, íves, hegyesedő végű, sárga színű. A bogyó húsos, lédús, ropogós, harmonikus ízű. Cukor: 18-22 Brix. Igen erős növekedési erényű. Betegség ellenállás: átlag felett. Fagy: nem ismert.
Forrás: http://solodki-grona.com/Stolovij/Japan/Banana.html
http://http://forum.vinograd.info/showthread.php?t=12580
http://http://lozavrn.ru/index.php?topic=1747.0
Foto: nem saját kép (solodki-grona.com engedélyével) Termesztési tapasztalatok: a fajta beszerzés alatt
Foto: nem saját kép (solodki-grona.com engedélyével)